Opstarts tilbud - Spar 20% på alle varer - Gælder de første 200 kunder - Skynd dig, så muligheden blir din.

Tilbage til webshop

FILIBBA - Badering Alfie - Cool Summer

119,95 kr.
84,00 kr.

Med vores badering bliver turen til stranden eller i svømmehallen endnu hyggeligere, for med baderingen kan dit barn plaske endnu mere!

Jeg har faktisk brugt denne type efter min søn begyndte at gå godt og til når vi er i vandet hvor han selv kan bunde.


1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Produkt info

At lege sammen udenfor, at nyde solen og at afslutte dagen med en dejlig is - så bliver sommeren ikke bedre! Med vores nye COOL SUMMER print skaber du hyggelig sommerstemning - også på en grå regnvejrsdag. Se lige på de flotte, håndtegnede detaljer: Vanilje, jordbær, chokolade eller måske hellere en limonadeis? Hvilken is er din yndlings?

Med vores badering bliver turen til stranden eller i svømmehallen endnu hyggeligere, for med baderingen kan dit barn plaske endnu mere!

Jeres perfekte badeven pustes op ved hjælp af en sikkerhedsventil, der kan trykkes ind i baderingen, så den ikke generer, når ringen er i brug.

Som alle items i vores SWIM-serie er også vores badering fremstillet af PVC af særlig høj kvalitet med en tykkelse på 0,25 mm.

Anbefalet alder: 1-5 år

Anbefalet vægt: max. 35 kg

Diameter: 40/22 cm

En badering er ikke et livsreddende produkt og beskytter ikke mod drukning. Derfor skal baderingen anvendes under konstant og kompetent opsyn af en voksen. Hold altid øje med børn, som er i vandet eller i nærheden af det.

Dyk aldrig ind i eller fra dette produkt. Efterlad aldrig produktet i eller i nærheden af vandet, når det ikke er i brug. Sørg for at holde god afstand til bassinkanten eller andre forhindringer, når du bruger produktet. Brug aldrig baderingen ved blæst eller i vand med stærk strømning.

Alle vores baderinge er grundigt testet og godkendt i henhold til den europæiske standard EN-71 samt CE-mærkede.

Materiale PVC

Vaskeanvisning: Rengør i varmt sæbevand.

Lad lufttørre.

Længde (cm) 50,00

Bredde (cm) 50,00

Højde (cm) 12,00

Vægt (gram) 130,00

FRI FRAGT

Ved køb over 399 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

RETURRET

30 dage