Opstarts tilbud - Spar 20% på alle varer - Gælder de første 100 kunder - Skynd dig, så muligheden blir din.

Tilbage til webshop

Hvem er bag AlLuKo

Jeg hedder Jeannie og er solo-mor til min store kærlighed Alexander, hvor navnet til dette univers også udspringer fra.

For snart to år siden tog jeg den bedste beslutning i mit liv og blev gravid med denne kærlige dreng og her startede de første spæde tanker til dette rum også. For WOW en verden vi som forældre begiver os ind i. Denne verden er absolut fantastisk, men til tider også noget at en jungle at finde rundt i. 

Som Solo-mor og generelt som mor og forælder, havde jeg et ønske om at gøre det så nemt og funktionelt som muligt, for mig og Alexander, så vi fik den bedst mulige start på livet. Det har krævet virkelig meget forberedelse, for det er virkelig svært at finde rundt i. Vi ønsker alle det bedste for vores børn, samtidig med dette, er det lidt af en jungle at finde rundt i hvad man egentlig har brug for og hvad der virker bedst.

Mange gange syntes jeg at der manglede information og det var så svært at finde rundt i hvad jeg skulle bruge og hvor det skulle købes, samt hvad der var bedst får mit barn. Jeg manglede gode, nemme løsninger og en samling på hele denne nye verden, der skulle skabes. 

Siden denne rejse er startet, har jeg roligt opbygget denne platform, for at kunne give videre, alt hvad der har virket for mig og for alle dem jeg har haft dialog med undervejs. Jeg har fundet løsninger, som har fungeret virkelig godt, som ikke var tilstede da jeg startede og det vil jeg selvfølgelig gerne give videre til jer, samtidig med at jeg har samlet alt det, der tænkeligt skal bruges ét sted, for at gøre det så nemt som overhovedet muligt.

Hver en ting du finder her, er købt, sat sammen og tænkt igennem ud fra, den venden jeg og Alexander har skabt sammen.

Vores Vision

Er at være stedet hvor alle forældre kan finde de bedste og mest funktionelle løsninger. Vi ønsker at give overblikket til alt det nødvendige i alle de nye faser, som alle nye forældre skal igennem og skabe overblikket, samt give ideerne videre, sådan at alle kan få så god en start som muligt og lette hverdagen og livet som småbørnsfamilie. 

FRI FRAGT

Ved køb over 399 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

RETURRET

30 dage