Opstarts tilbud - Spar 20% på alle varer - Gælder de første 100 kunder - Skynd dig, så muligheden blir din.

Tilbage til webshop

KRAES - Rene totter parfumefri 200ml

119,00 kr.
95,20 kr.

KRAES rene totter er en lækker, plejende og parfumefri shampoo.

Ideel til børn i alle aldre, inkl. børn med sensitiv hud.

Vi kombinerer milde og naturlige overfladeaktiver med aloe vera og havre for både at fremme et sundt hår og beskytte den sensitive hovedbund.

Du skal blot bruge en størrelse som en ært, så er det fint med sæbe til den lille.


1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Produkt info
Hvorfor KRAES rene totter?

- dejlige skummende bobler og god fordelingsevne
- antistatisk effekt
- blødgørende og glansfuld finish
- ideel til langt/filtret hår
- ingen parfume eller duft tilsat
- KRAES rene totter er 100% naturlig

Ingredienser:

Aloe Barbadensis Leaf Extract** (aloe vera), Aqua*, Sodium Coco-Sulfate* (kokos), Lauryl Glucoside* (vegetabilsk), Glycerin**(vegetabilsk), Sodium Cocoyl Glutamate* (vegetabilsk), Caprylyl/ Capryl Glucoside* (vegetabilsk), Sodium PCA* (glutaminsyre), Avena Sativa Kernel Flour* (havre), Guar Hydroxypropyl Trimonium Chloride* (guargummi), Sodium Benzoate* (konservering), Potassium Sorbate* (konservering), Citric Acid* (citronsyre), Alcohol*.

58% af de totale ingredienser er økologisk dyrket .

*naturlig **økologisk

Sodium Coco Sulfat er IKKE det sorte får!

Sulfater har i mange år haft et negativt ry. Grunden er at nogle sulfater, fx Sodium Laureth Sulfat (SLES) og Sodium Lauryl Sulfat (SLS), har en lille molekylemasse, som gør det muligt at trænge ind i cellerne. Sulfater er ikke farlige, men kan i værste fald skabe ubalance i hud og hårlokker.

Hos KRAES anvender vi ikke de udskældte SLES og SLS, da KRAES altid har naturlige ingredienser, kvalitet og effektivitet i fokus. I stedet anvender vi en mild og naturlig form for sulfat kaldet Sodium Coco Sulfat (SCS). Dette overfladeaktiv har en større molekylemasse, trænger ikke ind i cellerne og er udvundet af kokosolie. SCS renser effektivt lokkerne uden at fjerne de naturlige olier og er tilmed godkendt af Svanemærket og COSMOS.

Anbefaling: Vi anbefaler altid at man afprøver produkterne på et lille hudområde (hånd/albue/fod), så man er 100% sikker på at man ikke får en negativ reaktion.

FRI FRAGT

Ved køb over 399 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

RETURRET

30 dage