Opstarts tilbud - Spar 20% på alle varer - Gælder de første 100 kunder - Skynd dig, så muligheden blir din.

Tilbage til webshop

FILIBABBA - Babynest - Kapok - Grey

999,95 kr.
799,96 kr.

Babynesten er produceret med fyld af 100% kapok, som hjælper dig med at skabe et sundt og allergenfrit miljø til din baby. Yderstoffet er lavet af 100% økologisk bomuld.

De bløde kanter på babynesten omslutter babyen og skaber dermed følelsen af tryghed.

Min absolut favorit, både pga kvaliteten, men især på grund af de mange funktioner den tilbyder.
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Produkt info

Kapokfibrene indeholder et bitterstof, hvorfor hverken støvmider, bakterier eller svampesporer kan leve eller formere sig i dem.

Kapok er isolerende, temperaturregulerende og åndbar. Alle disse unikke naturlige egenskaber gør vores kapok-babynest perfekt til både det varme og kolde barn.

Kapokfibrene vokser på træer på plantager i Asien og Sydamerika. I modsætning til andre fibre, som f.eks. bomuld, kan kapokbælgene høstes år efter år, uden at træerne fældes.

De bløde kanter på babynesten omslutter babyen og skaber dermed følelsen af tryghed.

Babynesten er designet med flere funktioner, så du kan bruge den i længere tid. Babynesten kan åbnes i fodenden ved at klikke læderstroppen af. Dette giver et længere liggemål til babyen, som stadig har brug for at føle sig tæt omsluttet. Når barnet er vokset helt ud af babynesten, kan du lyne kanten af og bruge den som en mindre sengeslange i tremmesengen.

Med sin minimalistiske farve passer denne babynest ind i alle rum og kan nemt kombineres med alle vores prints.

Vigtigt: Sørg altid for at babynesten ligger på en plan overflade, og at barnet er under opsyn og vend altid barnet med hovedet modsat lukningen.

Materiale:

100% økologisk bomuld.

Fyld: Kapok

Vaske anvisning:

Vi anbefaler, at man blot vasker selve betrækket på madrassen, da kapokfibrene i både kanten og madrassen ligger i et for tykt lag, til at man vil kunne tørre det igen. For at vaske betrækket lynes kanten af madrassen på babynesten og herefter tages madrassen ud af betrækket. Vask betrækket på 30 grader.

Tåler vaskemaskine ved 30 grader

Tåler strygning ved middel varme

Ingen blegemiddel

Tåler ikke tørretumbler

Tåler ikke rens

Vask med ens farver.

FRI FRAGT

Ved køb over 399 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

RETURRET

30 dage